What would you like to find?

“Frumusețea trezește sufletul la viață” – Dante Alighieri

+40 727-43.18.41
Str. Dr. Iacob Felix, nr. 61, sector 1, București (Zona Piaţa Victoriei)

ENJOY THE HEAT OF BASALT STONES

Eliberarea Tensiunii Interioare

Eliberarea Tensiunii Interioare este o metodă brevetata de Sergey Matveev (Rusia). Tehnica permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mental, după acțiunea factorilor psihotraumatici. Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta, la rândul său, acționează asupra psihicului uman.

Uneori, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc. – într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului.

Iar mintea, câteodată, în loc să te ajute, creează probleme și tensiuni la nivel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor, acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare, etc. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.

De fapt – această încordare sau tensionare, este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.
Acesta este rezultatul metodei – ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare! Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei dar și a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psihoemoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.

Prețuri

Tratament standard
30/45 min
180 RON