What would you like to find?

“Frumusețea trezește sufletul la viață” – Dante Alighieri

+40 727-43.18.41
Str. Dr. Iacob Felix, nr. 61, sector 1, București (Zona Piaţa Victoriei)

Curs 1

Eliberarea Tensiunii Interioare

Predat de Formator: Natalia Caracaş cu acordul Autorului Sergey Matveev

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei – trup, minte și suflet. Îmbinarea corectă a acestor elemente oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică.

Faptul că pacientul este eliberat la nivel emoțional/psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate – printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung.

Are loc o transformare în bine pe toate planurile.

Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.

Ce este metoda de eliberare a tensiunii interioare/eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici?

O metodă ce permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mental, după acțiunea factorilor psihotraumatici.

Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice, devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta la rândul său acționează asupra psihicului uman.

Câteodată, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc. Într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului. Iar mintea, câteodată, în loc de să te ajute, creează probleme și tensiuni la nivel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare, ajungând la boli mai grave. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.

De fapt, această încordare sau tensionare este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.

Aici intervine rezultatul metodei predate de domnul Sergey Matveev – ne ajută pe noi să venim în ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare.

Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei, a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.

Ce beneficii, abilități și cunoștințe însușesc cursanții?

 • La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism
 • Această metodă vă permite să relaxați o persoană aplicând mâinile, cu ajutorul anumitor manipulări și tehnici
 • Se eliberează tensiunea musculară, emoțională și oboseala
 • Are loc restabilirea echilibrului psiho-emoțional și echilibrarea energetică a corpului
 • Se eliberează blocajele atât la nivel psihic cât și fizic, se vindecă nevrozele
 • Se întărește sistemul nervos și reapare (se restabilește) liniștea sufletească
 • Se îmbunătățește circulația limfatică și sangvină, toate organele oxigenânduse, de la extremități până la creier
 • Se îmbunătățește metabolismul, se întărește imunitatea
 • La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, fiecare cursant beneficiază de terapie, de tehnici și va simți cum se va elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, cum se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism. Veți simți o nouă sferă de vibrație

Despre Autor / Despre Instructor-Formator

Sergey Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul Bioenergiei și terapiei manuale.

S.P. Matveev locuiește în Rusia și activează în Federația Rusă ca terapeut de peste 20 ani. Combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Cursuri predate cu drept de autor sunt:

 • Corecția Bioenergetică
 • Eliberarea tensiunii interioare
 • Masajul psihofiziologic profund

Despre Instructor-Formator: Natalia Caracaş

Este terapeut cu o experenţă de peste 11 ani în terapii corporale şi faciale şi Formator Certificat.

Natalia Caracaş la însoţit pe Sergey Matveev mai bine de 4 ani ca Asistent de curs și translator în toate cursurile predate de acesta. A fost vocea lui. Acum, datorită acestor situaţii petrecute în ultimii ani în lume, care au făcut deplasarile dificie, Serghey îî acordă Nataliei Caracaş oficial dreptul la predare a tehnicilor sale.

Când se desfășoară cursul?

10-11 septembrie 2022 Orașul București Interval orar 9.00-17.30

Locaţia exactă a desfăşurării cursului se va comunica cu 10 zile înainte de curs.

Detalii de participare:

 • Ţinută lejeră de schimb şi multe zâmbete, de restul ne ocupăm noi
 • Toate materialele didactice, gustările, băuturile, și consumabilele sunt suportate de organizator
 • Cursul se desfășoară în limba română
 • Vă așteptăm să petrecem împreună 2 zile pline de informații constructive pentru cariera dumneavoastră, la acest curs special și unic în România

Cunoștințele obținute vor putea fi folosite si integrate în orice terapie aplicată de dumneavoastră.

Înscrierile se fac la:
E-mail: centrulsakura@gmail.com
Telefon:
0769231018 – Claudia Maria
0727431841 – Natalia Caracaş

Grupele de curs sunt alcătuite dintr-un maxim de cursanți deoarece cursul este unul intensiv, iar scopul nostru este ca fiecare cursant în parte să beneficieze de toate informaţiile necesare, cât şi de terapia completă. De aceea, locurile sunt limitate!

Taxele pentru atelierul de curs sunt de 1800 Ron.

PLATA avansului de 500 RON este necesara pentru înregistrare.

Locul dvs. va fi păstrat DOAR după primirea formularului de înregistrare și a plății.

ÎNREGISTRAREA DUMNEAVOASTRĂ VA FI CONFIRMATĂ LA PRIMITEA atât a plății, cât și a trimiterii formularului.
 • Veți primi o rambursare integrală dacă anularea este cu până la o lună înainte de curs
 • O taxă administrativă de 100 Ron va fi dedusă din rambursare
 • Dacă anularea se face cu până la 2 săptămâni înainte de curs, taxa de curs pot fi transferată spre un alt curs, sau rambusata doar 50% din suma depunsă
 • În termen de două săptămâni înainte de data începerii cursului, locul dvs. a fost rezervat și nu va fi acordată nicio rambursare sau transfer al taxei, cu excepția cazului în care există circumstanțe extraordinare

Veți primi orice detalii relevante pentru curs cu aproximativ două săptămâni înainte de data de începere a acestuia.

Dacă aveți întrebări înainte de acesta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Consultați informațiile de contact de mai sus.

DEȘI RARE, ÎN CAZ DE ÎNREGISTRARE SCĂZUTĂ, CURSURILE POATE FI ANULATE.
SE VOR FACE TOATE EFORTURILE PENTRU EVITAREA ANULĂRILOR, DAR DACĂ SE ANULEAZĂ, FIECĂRUI PARTICIPANT I SE VA RAMBURSA SUMA DEPUSĂ.
Organizator: SC SAKURA MOMENTS SRL