What would you like to find?

“Frumusețea trezește sufletul la viață” – Dante Alighieri

+40 727-43.18.41
Str. Dr. Iacob Felix, nr. 61, sector 1, București (Zona Piaţa Victoriei)

BLOGUL COMPANIEI

Noutăți

Cauze ale Ridurilor Nazolabiale

Ridurile sunt “fisuri” care apar din cauza expresiilor faciale active. Regiunea nazolabială este o zona mimică activă, care este afectată din cauza expresiilor faciale, zâmbetelor, articulației, atunci când oamenii vorbesc sau își exprimă emoțiile. Ridurile nazolabiale pot apărea de la o vârstă fragedă , este în regulă! Este posibil să se reducă adâncimea ridurilor dar acestea nu pot fi eliminate complet, mai ales dacă ridurile s-au tăiat adânc.

CAUZA 1 – TENSIUNEA MUSCHILOR MASETERI

Multe defecte faciale depind de m. maseteri, deoarece aceștia servesc ca un fel de “cadru” pentru țesuturile moi. Când m. maseteri sunt tensionați , toată musculatura feței are tendința să se deplaseze de la periferie către centru. Imediat ce m. maseteri sunt eliberați de tensiune, fața pare să se deschidă și ridurile nazolabiale dispar.

CAUZA 2 – TENSIUNEA MUSCHILOR ETAJULUI MIJLOCIU

Puțină teorie. Mușchii mimici se împart în 2 grupe: ridicători și depresori. Ridicătorii ridică fața în sus dar depresorii o trag în jos. Poziția înaltă a pomeților se realizează numai dacă se elimină hipertonicitatea m. depresori ai buzei inferioare. M. zigomatici sunt în opoziție cu depresorii buzei inferioare. Dacă tonusul dintre mușchi este distribuit uniform atunci pomeții sunt înalți, colțul gurii este ridicat, nu există pliuri nazolabiale. Dacă depresorii buzei inferioare sunt în tensiune, atunci ei atrag zona zigomatică în jos. Dacă nu înveți să relaxezi m. zigomatici atunci acest lucru va duce în cele din urmă la spasmul și scurtarea lor cronică. Adăugați la aceasta edemul și excesul de lichid care va duce la formarea pliurilor nazolabiale.

CAUZA 3 – POSTURA DEFECTUOASĂ ȘI STATICA GÂTULUI

Ridurile nazolabiale practic se cimentează în cazul posturii defectuoase și pozitiei cifotice. Tensiunea de la muschii spatelui este transmisă tuturor mușchilor faciali.

CAUZA 4 – PATERNURILE MIMICE

In functie de limba vorbită putem avea o articulație oarecum depresivă iar dacă nu vă controlați expresiile faciale în conversație , exprimarea emoțiilor , atunci se creează premisele pentru formarea pliurilor nazolabiale. Experiențele emoționale rămân , de asemenea, să mimeze tiparele de suferință pe față . Prin urmare, fiecare femeie are nevoie de un control conștient al expresiilor faciale.

CAUZA 5 – PROBLEMELE ORTODONTICE

Pe măsură ce îmbătrânim, maxila se schimbă . Pare să se deplaseze, mișcându-se spre interior. Suportul muscular dispare și în acelaș timp se formează cutele. In acest caz este posibil să se mențină și să se îmbunătățească aspectul dar netezirea absolută a fetei nu poate fi obținută. Este necesar să corectați muscatura (pozitia maxilei) cu ajutorul unui ortodont, iar acest proces poate dura 2-3 ani.

Vești bune! Poți scăpa de riduri și recăpăta fața netedă cu ajutorul terapiilor faciale. Fiecare femeie merită să-și aloce puțin timp pentru ea!

Sursa: Revitonika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *